Betalings problemer .

12.1.2024

Når man skal være væk så længe, så er der rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed. En af dem er selvfølgelig selve turen. Men den består jo af rigtig meget ud over det. Da vi har været på adskillige krydstogt ture allerede, så ved vi at en drikkepakke, der passer til vores behov er nødvendigt. Internettet må heller ikke mangle. Det er alt andet lige det meste smarte at have det med. Så i dag fik vi tilbuddet med de detaljer også. Samt et link til at betale depositum. 

Og det skulle så være lige til. Ind på linket indtaste oplysninger og så godkende med MitID. Error! Nej…… Og minderne kom op fra en tidligere tur med samme problem. Okay, det kunne jo være at kreditkortet ikke kunne tage det store beløb, så frem med det andet og så prøve igen. Error! Så må man ty til andre metoder. Først skrev jeg til MSC med problemet, men alle der kender mig, ved at min tålmodighed ikke er til det. Heldigvis har de et nummer, hvor man som dansker skal ringe til. Jeg forsøger normalt altid at undgå det, for de søde mennesker, der passer telefonerne er svenskere. Ikke at jeg har noget imod svenskere. Nogle af vores bedste venner kommer fra Sverige. Men dem hos MSC har for det meste meget svært ved at forstå os danskere i telefonen og vil derfor gerne snakke engelsk. Hvad skulle jeg så nu? Bide i det sure æble og snakke engelsk med en svensker eller finde min ikke eksisterende tålmodighed frem. Det endt med en opringning. På engelsk. 😉 og en besked om en tilbagevenden indenfor kort tid. Selvom min forestilling om kort tid ikke lige svarer til MSCs forestillinger. Men fik i løbet af fredag formiddag en opringning, på svensk, at de ville sende betalingsoplysninger, så vi kunne overføre penge. De kom om eftermiddagen og der er den digitale verden bare et plus. Jyske Bank har en rigtig god online bank, copy/paste og det hele var registreret og så tryk på betal. Hvor er det skønt med sikkerhed. Sådan et stort beløb kan ikke bare sådan uden videre betales. Først MitID, så en kode på sms og så afvente en medarbejder i Jyske Bank. Og de er ikke lige på arbejde fredag sent eftermiddag. Så betalingen stod til overførsel til mandag. Print til MSC og så kunne jeg ikke gøre mere. Uagtet min mangel på tålmodighed, så kunne jeg skubbe det hele væk i weekenden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *