Overførslen.

15.1.2024

Det første jeg gjorde mandag morgen, faktisk inden jeg stod op, var at tjekke banken. Vel vidende at det var for tidligt. Pengene stod stadigvæk i banken. Kl. 9:16 snakkede jeg med vores rigtig gode bankrådgiver, Marianne. Godt nok er hun i erhvervsafdelingen, men det er nu en gang hende jeg har mest kontakt med og der er endnu en fordel. Hun kender min stemme. Jeg fortalte hvad jeg ville og hvad alle pengene egentlig skulle bruges på. Marianne er kun “lidt” misundelig. Hun ville tage fat i vores privat rådgiver og få godkendt overførslen. Så hver halve time indtil den gik igennem, var jeg i banken for at tjekke. 

MSC havde i mellemtiden også skrevet retur med besked om at de havde forlænget reservations tiden frem til den 19.1.2024. Det betyder at pengene og det hele skal være registreret senest den dag. Vi krydser fingre og alt andet der kan krydses. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *